Faste aktiteter i Brovst

Herunder oplyses særlige detaljer gældende for faste aktiviteter i Brovst pastorat.

Kirkekaffe

Som regel efter gudstjenesten den første søndag i hver måned. Næste gang er søndag d. 3. maj.

Højtidskoret
Højtidskorets medvirken ved højmessen påskedag i Brovst Kirke er, ligesom selve højmessen, aflyst.

Strik med formål

Alle, som har lyst til at hygge sig med at strikke dåbsklude til brug i kirken og som gave til dåbsbarnet, er velkomne. Medbring strikkepinde nr. 3.

”Strik med formål” finder sted i Brovst Sognegård første mandag i måneden kl. 14.00-16.00. Sæsonen er nu slut, men "Strik med formål" begynder igen til efteråret.

Vil du køres til gudstjeneste?

Et korps af frivillige sørger for kørsel til ordinære gudstjenester kl. 9.00 og 10.30. Bestilling: Kirkekontoret, tlf. 9823 1071. (Mandag-fredag kl. 10-12, torsdag tillige kl. 16-18)

Brovst Gudstjenester