Lørdag, 18 november 2017 14:00

Musicalen "Du store, milde Moses"

Musical– ENDNU EN MUSICAL FOR HELE FAMILIEN.

Sidste år opførte dygtige børn – skuespillere og korsangere – med stor succes musicalen om ”De hellige Tre Konger” i tre af områdets kirker. Nu er det blevet musicaltid igen, og denne gang er det en historie fra Det gamle Testamente, der går over scenen – nemlig den om Moses, der fødes i Ægypten, hvor hans folk, israelitterne, lever som slaver. Han vokser dog op ved den grumme Faraos hof, men forbryder sig mod kongen og må fl ygte ud i ørkenen. Her bliver han pludselig udset af Gud til at være den, der skal lede israelitterne ud af fangenskabet. Det er en dramatisk fortælling, der her bliver fortalt med både skuespil, dans og sang – ja, selveste de ti bud bliver leveret som en rapsang, og forestillingen indledes med en flot ægyptisk dans op gennem kirken.

Siden august har 15 engagerede børn fra hele 9460-området arbejdet med forestillingen i Brovst Sognegård og får hjælp af områdets børnekirkekor. Musicalorkestret består ligesom sidste år af lokale kirkemusikere, og opsætningen ledes af kirke- og kulturmedarbejder Per Iversen.

Musikken i ”Du store, milde Moses” er komponeret af bl.a. Sigurd Barrett og Benedicte Riis, og manuskriptet er ligeledes sammensat af to forestillinger, skrevet af henholdsvis hver af dem.

”Du store, milde Moses” kan opleves i Brovst Kirke

Fredag d. 17. november kl. 19.00.

Lørdag d. 18. november kl. 14.00.

Søndag d. 19. november kl. 14.00.