fredag, 16 november 2018 19:00

"Josef og hans brødre"

Josefs broedreHJERTELIGT VELKOMMEN TIL EN STOR OPLEVELSE FOR HELE FAMILIEN!

For tredje gang blænder de fire menighedsråd i 9460 Brovst nu op for en forrygende forestilling for hele familien – denne gang med musicalen ”Josef og hans brødre”, der opføres i Brovst Kirke af seksten dygtige børn fra hele området. De får undervejs i forestillingen hjælp af lokale kirkekorssangere.

”Josef og hans brødre” er den velkendte fortælling fra Første Mosebog om Josef, der er sin far Jakobs yndlingssøn. Pga. jalousi sælger hans brødre ham som slave til handelsrejsende, der bringer ham til Egypten, hvor han tyder Faraos drømme og bl.a. på den baggrund bliver en mægtig mand. Her kan han senere redde sine brødre fra hungersnød, og forestillingen bliver dermed en fortælling om bl.a. tilgivelse.

Siden sommerferien har de seksten lokale børn arbejdet med musicalen, der er en interessant og fl ot blanding af sang, skuespil og dans. Sune Engholm Bendsen, organist ved Ø. Hornum og Veggerby Kirker, har skrevet musikken, og manuskriptet er en bearbejdelse af Tøkk Sondrup og Per Iversen. Som tidligere år består musicalorkestret af lokale kirkemusikere, og opsætningen ledes af kirke- og kulturmedarbejder Per Iversen.

”Josef og hans brødre” opføres i Brovst Kirke.

fredag d. 16. november kl. 19.00.

lørdag d. 17. november kl. 14.00.

søndag d. 18. november kl. 14.00.