Pastoratet for Brovst Kirke

Velkommen til hjemmesiden for Brovst pastorat, som hjemsted for Brovst Kirke. Hjemmesiden fungerer som et elektronisk supplement til kirkebladet "Kirke & Sogn", og det aktuelle blad kan ses ved klik på ikonet øverst til højre.

 

Under menupunktet "Arrangementer", i "rullegardin-menuen" herover, findes information om hovedparten af de aktiviteter, som afholdes i kirkens regi. Oplysning om de ordinære gudstjenester er registreret under "Gudstjenester" i højre side.

 

Genåbning af Brovst Kirke
Genåbningen af folkekirken d. 18. maj betyder, at der fra den dato atter har kunnet holdes gudstjenester og højmesser i Brovst Kirke. Højmesser, gudstjenester og kirkelige handlinger (dåb, vielser, begravelser og bisættelser) sker dog under visse forholdsregler. Læs om dette ved at klikke HER  

 

Konfirmationsforberedelse og konfirmationer
Konfirmationen, som skulle have været Store Bededag fredag den 8. maj kl. 10.00, rykkes til lørdag den 5. september kl. 10.30. Konfirmationen, som skulle have været søndag den 10. maj kl. 10.00, rykkes til søndag den 6. september kl. 10.30. Konfirmation for konfirmander fra specialklasserne vil finde sted lørdag den 29. august kl. 10.00.

 

Højskoleformiddage i Brovst Sognegård
Pga. omstændighederne omkring coronavirus begynder højskolesæsonen lidt senere i år. Vi håber at kunne lægge ud med første foredrag i begyndelsen af oktober. Et færdigt program vil foreligge, så snart der er mulighed for det, og de enkelte foredrag vil fremgå af kommende kirkeblade, af ugeavisen Fjerritslev:Brovst og naturligvis af de programmer, som omdeles, og lægges frem i kirker og sognehuse.
Bestyrelsen.

 

Sognepræsten holder fri
D. 3. august til d. 24. august (ferie) og d. 26. september til d. 28. september (friweekend).

 

Brovst Gudstjenester

På kryds og tværs

 • Koncert med Det Dansk Vokalkapel i Torslev Kirke - AFLYST
  Finder sted: tirsdag, 07 juli 2020 19:30 Læs mere...
 • kirkeGANG fra Lerup Kirke
  Finder sted: søndag, 02 august 2020 19:00 Læs mere...
 • Koncert med "Tradish" i Lerup Kirke
  Finder sted: tirsdag, 11 august 2020 19:30 Læs mere...
 • Den Unikke Trio i Brovst Kirke
  Finder sted: torsdag, 13 august 2020 19:00 Læs mere...
 • Koncert med "Nordskær"
  Finder sted: tirsdag, 25 august 2020 19:30 Læs mere...