Torslev-Ø.Svenstrup Pastorat

Velkommen til hjemmesiden for Torslev-Ø.Svenstrup pastorat. Pastoratet er i dag hjemsted for Torslev Kirke og Øster Svenstrup Kirke. Hjemmesiden fungerer som et elektronisk supplement til kirkebladet "Kirke & Sogn", og det aktuelle blad kan ses ved klik på ikonet øverst til højre.

Under punktet "Arrangementer", i "rullegardin-menuen herover, findes information om hovedparten af de aktiviteter, som afholdes i kirkens regi. Oplysning om de ordinære gudstjenester er registreret under "Gudstjenester" i højre side.

Gratis kirkebil til højmesserne:

Ring til Brovst Taxi (Carsten Hansen) på tlf. 9823 1830 senest kl. 18.00 aftenen før.

Kirkekaffe

våbenhuset før gudstjenesterne den første søndag i hver måned: Næste gang er søndag d. 7. april kl. 10.30 i Ø. Svenstrup Kirke. Derefter 5. maj i Torslev og 2. juni i Torslev.

Kursus og ferie

D. 18.-19. juni er (næsten) alle præster på Stiftspræstekursus i Frederikshavn.

Ny bistandspræst:

1. september 2018 flyttede Frans Rossing Andersson til Aabybro som fuldtids sognepræst. I stedet er det nu John Kristensen fra Tranum, der giver en hjælpende hånd i Torslev og Ø. Svenstrup.

Kirkekoret øver hver torsdag kl. 15.30-17.00 i konfirmandstuen.

Blæserorkestret øver hver tirsdag kl. 19.30-21.30 i konfirmandstuen.

Konfirmationerne 2019, 2020 og 2021

2019: Torslev d. 17. maj (St. Bededag) og Ø. Svenstrup d. 19. maj.

2020: Ø. Svenstrup d. 8. maj (St. Bededag) og Torslev d. 10. maj.

2021: Torslev d. 13. maj (Kr. Himmelfart) og Ø. Svenstrup d. 16. maj.

Menighedsrådsmøde

De kommende møder er mandag d. 8. april og tirsdag d. 7. maj - begge gange kl. 19.00 i præstegården. Dagsorden kan ses hos formand eller sognepræst fem hverdage før mødet.