• DSC 0791
  • DSC 0730
  • DSC 0694

Øland-Langeslund Pastorat

Velkommen til hjemmesiden for pastoratet, der består af Øland Sogn (med Oxholm/Øland Kirke og byerne Hammershøj-Østerby & Vesterby) og Langeslund Sogn (med Langeslund Kirke og byerne Arentsminde & Halvrimmen).

En aktuel gudstjenesteliste for hver af kirkerne findes under Gudstjenester i højre side. For koncerter, foredrag m.v. i Øland & Langeslund sogne se "Arrangementer" i den lokale hovedmenu. For information om konfirmation & forberedelse i pastoratet se "Konfirmander" i den lokale hovedmenu.

Tekster og salmer til næste gudstjeneste(r)
Se bibeltekster & salmeliste til næste gudstjeneste i pastoratet.

Babysalmesang

Fra august '19 hver onsdag kl. 10.00-11.30 i Langeslund Kirke. Babysalmesang er et tilbud til forældre i hele 9460-området om et musikalsk, motorisk & sanseligt stimulerende samvær med deres babyer på 3-10 mdr. Musikpædagog Kirsten Stokholm instruerer. Der er løbende optag, men kontakt først Kirsten for at høre, om der er plads (pr. e-mail til kirsten@kirkebillen.dk). Én gang om måneden foregår det ikke i kirken, men på plejehjemmet Solbakken i Brovst. Babysalmesang holder sommerferie fra slutningen af juni og starter op igen onsdag den 14. august

Nørklecaféen
Nørklecaféen mødes tirsdage i lige uger kl. 19.00-21.00 i Øland Sognegård. Alle er velkomne.
Nørklecaféen holder sommerferie; starter igen 20. august.

Koret
Oxholm og Langeslund Kirkers voksenkor mødes onsdage i ulige uger kl. 19.00-21.00 i Øland Sognegård. Alle, der elsker at synge, er velkomne i koret, men kontakt for en sikkerheds skyld organist Christian Vestergaard (tlf. 6089 3400) før første fremmøde -- øveaftenen kan være aflyst. Koret holder sommerferie.

Kirkebil Langeslund
Til gudstjenester kl. 10.30 kontakt Bernt Hansen, tlf. 9823 8446 - senest dagen før.

Sognepræsten træffes ikke

21.-23. juni 2019.

Der henvises til provst Folmer Toftdahl-Olesen (tlf. 9823 1439, ikke mandag) og sognepræst i Lerup-Tranum-Koldmose John Kristensen (9823 5037, ikke fredag).