Historisk salmestafet i 9460 Brovst

Salmebogen er et digert værk, som kræver sin mand/kvinde – og ikke mindst sanWP 20170105 003gstemme – at synge sig igennem. – Men nu får du muligheden - ikke for at prøve kræfter med samtlige salmebogens titler, men i stedet et udvalg, der tilsammen giver et glimrende overblik over salmehistorien. Vi vil over otte gange, svarende til antallet af kirker i vort område, bevæge os op gennem århundrederne, og hver gang – hvor der synges 15-20 salmer - udgøres temaet af en bestemt periode og/eller salmedigter. Stafetten ledes af kirke- og kulturmedarbejder Per Iversen, mens områdets kirkemusikere på skift – nogle gange flere sammen – vil sørge for de rette toner.

Det kan også komme på tale med inviterede musikere, der med originalinstrumenter fra den pågældende periode vil fuldende det lydlige billede.

Fem runder er nu løbet i salmestafetten; næste runde finder sted:

TIRSDAG D. 12. SEPTEMBER KL. 19.30 I LANGESLUND KIRKE

Her er temaet "N.F.S. GRUNDTVIG OG ROMANTIKKEN"

Programmet for de to sidste runder er derefter følgende:

Tirsdag d. 10. oktober kl. 19.30 i Koldmose Kirke: "FRA JAKOB KNUDSEN TIL 1970'ERNE"

Tirsdag d. 14. november kl. 19.30 i Torslev Kirke: "FRA 1970'ERNE TIL I DAG"

En folder, der beskriver hele stafetten mere udførligt, er at finde i kirker, sognegårde og konfirmandstuer. Desuden er der yderligere information på Facebook, som du kan tilgå ved at klikke HER.