Torslev-Ø.Svenstrup Pastorat

Velkommen til hjemmesiden for Torslev-Ø.Svenstrup pastorat. Pastoratet er i dag hjemsted for Torslev Kirke og Øster Svenstrup Kirke. Hjemmesiden fungerer som et elektronisk supplement til kirkebladet "Kirke & Sogn", og det aktuelle blad kan ses ved klik på ikonet øverst til højre.

Under punktet "Arrangementer", i "rullegardin-menuen herover, findes information om hovedparten af de aktiviteter, som afholdes i kirkens regi. Oplysning om de ordinære gudstjenester er registreret under "Gudstjenester" i højre side.

DEN KOMMENDE SØNDAGS GUDSTJENESTE D. 5. APRIL KL. 10.30 I TORSLEV KIRKE, HVOR DER SKULLE HAVE VÆRET AFSLUTNING FOR MINIKONFIRMANDER, ER AFLYST LIGESOM ALLE ANDRE KIRKELIGE ARRANGEMENTER I PASTORATET IND TIL OG MED 2. PÅSKEDAG D. 13. APRIL.

I en vejledning fra landets biskopper lyder det, at højmessen og andre gudstjenester aflyses, da de er omfattet af regeringens beslutning om, at alle offentlige indendørs aktiviteter indstilles med øjeblikkelig virkning pga. corona-virus.

Dåb, vielser og begravelser/bisættelser kan dog stadig, under visse forholdsregler, holdes som private højtideligheder. - Kontakt sognepræsten for nærmere informationer herom.

Palmesøndag d. 5. april - Læs sognepræst John Kristensens prædiken ved at klikke HER

HUSK: SELVOM DE KIRKELIGE AKTIVITETER ER LUKKET NED, TRÆFFES SOGNEPRÆSTEN STADIG.

Stillingsopslag

Gravermedhjælper søges til Torslev og Ø. Svenstrup kirker, se opslag: Klik HER!

NYE KONFIRMATIONSDATOER FOR 2020.

Pga. corona-virus er forårets konfirmationer blevet udskudt til august. De nye datoer er som følgende: Konfirmationer i Torslev Kirke bliver lørdag d. 22. august kl. 10.30 og i Ø. Svenstrup Kirke søndag d. 23. august kl. 10.30.

Sammenlægning af Torslev-Ø. Svenstrup Pastorat og Lerup-Tranum-Koldmose Pastorat.

Ved afstemninger i Torslev-Øster Svenstrup samt i Lerup-Tranum-Koldmose blev det i september 2019 vedtaget, at de to menighedsråd lægges sammen med officiel oprettelse af det nye pastorat slut juni 2020.
Det sammenlagte menighedsråd vil køre med alle nuværende medlemmer indtil det kommende menighedsrådsvalg, hvorefter der vil fremstå et nyt menighedsråd med 12 medlemmer eller 6 fra hver af de to områder.

Torslev Gudstjenester

Ø.Svenstrup Gudstjenester