• DSC 0821
  • DSC 0829
  • DSC 0035

Pastoratet for Brovst Kirke

Velkommen til hjemmesiden for Brovst pastorat, som hjemsted for Brovst Kirke. Hjemmesiden fungerer som et elektronisk supplement til kirkebladet "Kirke & Sogn", og det aktuelle blad kan ses ved klik på ikonet øverst til højre.

Under menupunktet "Arrangementer", i "rullegardin-menuen" herover, findes information om hovedparten af de aktiviteter, som afholdes i kirkens regi. Oplysning om de ordinære gudstjenester er registreret under "Gudstjenester" i højre side.

DEN KOMMENDE SØNDAGS GUDSTJENESTE D. 5. APRIL KL. 10.30 I BROVST KIRKE (MED MINIKONFIRMANDAFSLUTNING) SAMT ALLE ANDRE KIRKELIGE ER ARRANGMENTER IND TIL OG MED 2. PÅSKEDAG D. 13. APRIL ER AFLYST.

I en vejledning fra landets biskopper lyder det, at højmessen og andre gudstjenester aflyses, da de er omfattet af regeringens beslutning om, at alle offentlige indendørs aktiviteter indstilles med øjeblikkelig virkning pga. corona-virus.

Dåb, vielser og begravelser/bisættelser kan dog stadig, under visse forholdsregler, holdes som private højtideligheder. Kontakt sognepræsten for nærmere oplysninger herom.

Palmesøndag d. 5. april - læs sognepræst Jesper Boel Nielsens prædiken ved at klikke HER

KIRKEKONTORET HOLDER LUKKET PGA. FORHOLDSREGLERNE VDR. CORONAVIRUS.

Al henvendelse vdr. personregistrering mv. kan ske til sognepræst Jesper Boel Nielsen på tlf. 2257 9699 eller på mail jbni@km.dk. Al henvendelse vdr. kirkegården kan ske til graver Ivan Als på tlf. 6131 3379.

KONFIRMATIONSFORBEREDELSE OG KONFIRMATIONER

Konfirmationsforberedelsen og konfirmandlejren er aflyst.

Konfirmationen, som skulle have været Store Bededag fredag den 8. maj kl. 10.00, rykkes til lørdag den 5. september kl. 10.30. Konfirmationen, som skulle have været søndag den 10. maj kl. 10.00, rykkes til søndag den 6. september kl. 10.30. Konfirmation for konfirmander fra specialklasserne vil finde sted lørdag den 29. august kl. 10.00

Sognepræsten holder fri

D. 13.-20. april. Telefonsvarer vil henvise til vikar.

Menighedsrådsmøde

Torsdag d. 23. april kl. 19.00.

Brovst Gudstjenester