Faste aktiviteter i Midt-Hanherred

Herunder oplyses særlige detaljer gældende for faste aktiviteter i Midt-Hanherred pastorat.

 

KIRKEKAFFE
Der er kirkekaffe efter gudstjenesten i Torslev Kirke søndag d. 3. marts kl. 10.30, der også er afskedsgudstjeneste med Kim Arne Pedersen som konst. sognepræst i Midt-Hanherred.   

 

"ENGLEKORET"
Englekoret er et kor for drenge og piger fra 3. klasse og op. De synger hver tirsdag kl. 14.00-16.00 i præstegården i Skovsgård. Korleder er organist Henrik Leding Skøtt.

 

BLÆSERORKESTRET (Skøtts Kapel)
Skøtts Kapel er et brassband, der spiller hver tirsdag kl. 19.30-21.00 i præstegården i Skovsgård. Mestrer du et messinginstrument, er du velkommen til at spille med. Kontakt: Organist Henrik Leding Skøtt. 

 

CAFÉEFTERMIDDAGE
Deltag i den hyggelige tradition i præstegården i Skovsgård, hvor vi nyder en kop kaffe og høre nyt fra kirkens verden – eller noget helt andet. Husk, at café-eftermiddagene er for alle - ikke kun i Skovsgård-området, men også i Attrup, Ø. Svenstrup, Lerup, Tranum og Koldmose - ja, alle steder.  

- Fredag d. 15. marts kl. 14.30: Vi får besøg af Ole Stavad, Brovst, der fortæller fra sit spændende liv som bl.a. politiker, herunder som minister i flere regeringer. 

- Fredag d. 26. april kl. 14.30: På denne første Store Bededag som ikke-helligdag kigger vores tidligere præst, Frans Rossing Andersson, forbi og beretter fra sit nuværende virke som gadepræst i Aalborg.  

Gudstjenester (M-H)

På kryds og tværs

 • Musik i Han Herred med Simon Christensen (orgel) - i Lerup Kirke.
  Finder sted: tirsdag, 23 juli 2024 19:30 Læs mere...
 • Musik i Han Herred med Jens Olav Heckmann (tenor og didgeridoo) - i Langeslund Kirke
  Finder sted: torsdag, 01 august 2024 19:30 Læs mere...
 • Musik i Han Herred med Klarup Pigekor - i Brovst Kirke
  Finder sted: tirsdag, 27 august 2024 19:30 Læs mere...
 • Musik i Han Herred med Lea Havelund Trio - i Tranum Kirke
  Finder sted: torsdag, 29 august 2024 19:30 Læs mere...