• DSC 0865
 • DSC 1188
 • DSC 0859
 • DSC 1197
 • DSC 0862
 • DSC 1185

Midt-Hanherred Pastorat

Velkommen til hjemmesiden for Midt-Hanherred Pastorat. Pastoratet er hjemsted for Lerup Kirke, Tranum Kirke, Koldmose Kirke, Torslev Kirke og Øster Svenstrup Kirke. Hjemmesiden fungerer som et elektronisk supplement til den ugentlige kirkeside "Kirke & Sogn" i Ugeavien Fjerritslev:Brovst.

 

Under punktet "Arrangementer", i menuen til venstre og i "rullegardin-menuen herover, findes information om hovedparten af de aktiviteter, som afholdes i kirkens regi. Oplysning om de ordinære gudstjenester er registreret under "Gudstjenester" i højre side.

 

 

kgc7    

Kristian Gram Schjoldager ny sognepræst i Midt-Hanherred Pastorat

Kristian Gram Schjoldager, der kommer fra et embede som sognepræst i Saltum-Alstrup Pastorat, tiltræder som sognepræst i Midt-Hanherred Pastorat pr. 1. juli 2024 og vil kunne mødes i pastoratets kirker fra d. 15. juli. Der er indsættelsesgudstjeneste søndag d. 4. august kl. 14.00 i Tranum Kirke. Kristian vil få bolig i Tranum Præstegård. Hjerteligt velkommen til Kristian. 

 

Månedens salme i juni i Midt-Hanherred Pastorat

Der er for alvor dømt sommer og sol i juli måneds salme i Midt-Hanherred Pastorat – den salme, som synges ved alle ordinære gudstjenester i pastoratet i løbet af måneden. ”En sommerduft af tjære, tang og varme asfaltfødder” er skrevet af tidligere sognepræst i Mariager, Knud Erik Lægsgaard, og har melodi af Mikael Ustrup, der er organist i Mariager Kirke. Som mange andre sommersalmer skildrer salmen her sommertiden med al dens frodighed, dens lys og varme, glæde og lykke som et glimt af Paradiset. Læs salmen ved at klikke HER

 

Menighedsrådsmøde i Midt-Hanherred Pastorat

Næste menighedsrådsmøde finder sted tirsdag d. 20. august kl. 19.00 i præstegården, Skovsgård. Læs referatet fra sidste menighedsrådsmøde d. 20. juni ved at klikke HER. Referater fra tidligere menighedsrådsmøder kan tilgås under menupunktet 'Menighedsråd'.

 

Gudstjenester (M-H)

På kryds og tværs

 • Musik i Han Herred med Simon Christensen (orgel) - i Lerup Kirke.
  Finder sted: tirsdag, 23 juli 2024 19:30 Læs mere...
 • Musik i Han Herred med Jens Olav Heckmann (tenor og didgeridoo) - i Langeslund Kirke
  Finder sted: torsdag, 01 august 2024 19:30 Læs mere...
 • Musik i Han Herred med Klarup Pigekor - i Brovst Kirke
  Finder sted: tirsdag, 27 august 2024 19:30 Læs mere...
 • Musik i Han Herred med Lea Havelund Trio - i Tranum Kirke
  Finder sted: torsdag, 29 august 2024 19:30 Læs mere...